Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Til lag og foreninger:

Alle klubber/foreninger, lag, fotballklubb, håndballlag , eller andre frivillige organisasjoner med ungdommer kan nå få tjene penger på å selge pizza.

Halvparten av salget går til klubben/laget - og er en kjempefin måte å tjene penger. Pizzaene selges til 100 kr pr stk og lages for hånd på godkjent kjøkken på gamle nebbenes for take away.

Hope4u drifter systemet og ordner med alle råvarer, hjemmeside, telefon nr og selvfølgelig proffe rutiner godkjent av mattilsynet.

Hvert lag eller forening/klubb som skal jobbe må ha en person på 18 år eller eldre som går kurs hos oss på pizzalaging og hygiene før gruppa kan begynne.

Har du lyst til å tjene penger til ditt lag/klubb så send en mail til ragnvald@hope4u.no eller til Ragnvald Holst-larsen på messanger, eventuelt sms på 95751335 

Det skal kun være 4 personer på kjøkkenet hver kveld - og dere kan velge kvelder selv selv om vi jo selvsagt ønsker å prioritere helgene. Ved spesielle tilfeller og ved avtale med voksen vakt kan laget få ha en hyggelig kveld hos oss mens man bytter på å jobbe. Her må vi ta forbehold om ledig kapasitet i lokalet. Laget må også kjøpe pizza slik at vi får dekket ekstra kostnader til oppvarming.

Pizza4u kan være åpent frem til 24 - og jo flere kunder dere skaffer jo mer tjener dere. Vanlige pizzaer selger vi til 100 kr så her tjener dere 50 kr pr pizza - men vår italienske variant selger vi for 150 så her tjener der 75 kr pr pizza.

HVA KREVES ?

1: En person over 18 år som har gått Hygiene/Pizzakurs  som har ansvar og er tilstede

2: Laget må få tak i folk som vil kjøpe pizza denne kvelden - dere tjener halvparten av alt som selges

3: De som jobber MÅ følge strenge regler som henger på lapper - og på vår side om rutiner

4: Kjøkken og redskaper må vaskes etter at pizza arbeidet er ferdig

Hva trenger dere IKKE å tenke på ?

1: Hope4u har råvarene, pappesker og et godkjent kjøkken - og 5 standard pizzaer.

2:Hope4u har hjemmeside og telefon nr hvor man tar imot bestillinger

BONUS

Laget kan få bruke lokalet til en sosial kveld, og pizzaene dere da lager betaler dere kun 50 kr for som dekker de faste kostnadene. Dere må vaske gulvet etter bruk.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn